Facebook Twitter Instagram Google Play App Store
931433949 / 630953840
Notícies

I ara també amb l'App !!!
Partides obertes
Facebook

Notícies

06/09/2019

Bon dia Teceperos!!! 

A partir de avui i fins finals de setembre, en horari de 09.00 a 13.00 h podeu contractar les vostres classes a meitat de preu!!! Amb aquesta promoció el teu company/amic entrenerà totalment GRATIS!!! Amb la compra de qualsevol abonament de classes en aquesta franja abans de finals de setembre gaudiràs d'aquesta promo on podreu entrenar dos persones al preu d'una.

No perdeu aquesta Promo!!!

Veure contingut complet
29/07/2019

Bon dia Teceperos!!! Aquí teniu l'horari del Club del mes d'Agost!!! Com podeu veure el TCP no para!!! Els que no tingueu vacances a l'agost podeu seguir gaudint de les nostres instalacions!! NONSTOP PADEL AGOST!!

Us esperem!!!

Veure contingut complet
13/07/2019

Bon dia Teceperos!!

Ja tenim obertes les inscripcions de l'escola de padel de la propera temporada 2019-2020!!! 

Aquest any en tres formats: INICIACIO/ PERFECCIONAMENT /COMPETICIÓ.

La millor escola de pàdel amb els millors professionals de la mà de Pablo Aymà a l'ecola de competició i Nela Brito jugadora WPT i amb d'altres professionals com Paquito Marañón, Guiem Ramis i Carlos Guerra d'entre altres.

Podeu fer ja les inscripcions al club i d'aquesta forma gaudir d'un descompte en la Matricula si la feu abans del 31 de juliol. A més 50 % de descompte en la matrícula pel segon germà.

Us esperem Família

Veure contingut complet
07/05/2019

Bon dia Teceperos!!!

Com cada any tenim el plaer de informar-vos de les activitats que farem aquest estiu pels vostres fills.

Aquest estiu farem dos campus ben diferenciats:

CAMPUS DE COMPETICIÓ: Orientat a nens i nenes amb un nivell alt de padel que entrenen durant l'any i/o competeixen. Aquest curs estarà coordinat pel nostre entrenador Pablo Aymà, reconegut entrenador per tots nosaltres. Hi haurà una part física, una part d'entrenament tècnic i una part de tàctica.

CAMPUS INFANTIL: Orientat a qualsevol nen/nena que vulgui iniciar-se en el padel o millorar el seu nivell, de edats entre els 7 i els 14 anys. També tindrem una part física, una d'entrenament tècnic i un altre més lúdica de partits i partits condicionats.

L'horari d'aquests dos cursos són de 09.00 a 13.00h amb la possibilitat de quedar-se posteriorment a dinar.

Aquí us deixem tota la info!!! Les inscripcions ja están obertes a la Recepció del Club.

Us esperem!!!

Veure contingut complet
02/05/2019

Bona tarda Teceperos!!!

Ja tenim a NELA BRITO amb nosaltres!!!! La nostra jugadora WPT ja ha començat a treballar al nostre club amb molta energia i moltes ganes!!!

Ja la podem veure per les pistes a la Escola de Competició dirigida per Pablo Aymà i també fent Clases/partit, de diferents nivells, que programa el club, així com també classes particulars i clinics de diferents nivells.

Desde el Club li volem donar la Benvinguda i desitjar-li molta sort !!!!

Si voleu entrenar amb una jugadora WPT no dubteu en posar-vos en contacte amb el Club.

Us esperem!!

Veure contingut complet
19/02/2019

Bona tarda Teceper@s!

Tenim que explicar-vos dues novetats d’aquesta setmana:

  1. TCP PLAY NIGHT à Aquest Divendres 22 de Febrer reprenem el format antic; fase de lligueta + fase eliminatòria (4 partits mínim de 30’) de 21h a 01:30h aprox. i per categories (1ª, 2ª, 3ª masc/ 2ª ,3ª mixte/ femenina) PREUS: 17€/persona (torneig + sopar + NOUS regals pels nostres PLAY WINNERS) i  20€/persona (torneig + sopar + gintònics + NOUS regals pels nostres PLAY WINNERS). Però aquest cop introduïm dos conceptes nous; d’una banda el RANKING PLAY NIGHT que serà un sistema de puntuació que aniran acumulant els participant i els guanyadors de cada categoria del nostre Play Night i que servirà per jugar el MASTER PLAY NIGHT; que serà un torneig que disputarem cada 3 mesos on els més fidels del PLAY NIGHT tindran certs avantatges respecte els altres participants.
  2. AMERICANA EN FAMILIA à Aquest Diumenge 24 de Febrer introduïm una Americana sistema pozo per a tota la família. De 17h a 19h podreu venir a gaudir pares/mares amb els vostres fills de l’esport que tan us uneix! Esperem que la proposta sigui ben rebuda per tots vosaltres. PREUS: 11€/persona amb beguda inclosa.

US ESPEREM FAMILY!!!!

 

Veure contingut complet
29/01/2019

Bona tarda Teceper@s!

Us informem que el nostre famós Play Night es modernitza i canvia de format! Per a tots aquells que el parar entre partits els refreda i després ja no agafen el ritme... JA NO TENIU EXCUSA! El Play Night s'actualitza i ofereix dos torns d'americanes sistema pozo de 2h i de 6 partits cadascuna amb sopar inclòs! 

No dubteu en trucar i reservar la vostra plaça,que voleeeeen!

PREUS: 17€ americana+sopar+sorteig de regals / 20€ americana+sopar+gintonic+sorteig de regals 

Veure contingut complet
«  1 2 3 4 5  »