I ara també amb l'App !!!
Partides obertes
Facebook

Acadèmia pàdel

Tots els nostres alumnes disposaran de la seva pròpia fitxa sobre la qual un equip de professionals treballarà en un pla de millora de les seves habilitats. Per a nosaltres una classe , o un entrenament , no són esdeveniments aïllats , sinó que estan vinculats entre si i per a cada persona , de manera que l'ajudem a gaudir cada vegada més d'aquest meravellós esport .

FELICITAT i SALUT ! A la nostra Escola per a nens volem aportar felicitat i salut . Des del respecte i la responsabilitat , des de l'alegria , l'educació i l'esforç , volem aportar el nostre granet de sorra a les personetes  que volem que siguin les més importants al nostre Club , amb activitats divertides , variades i educatives .

Disposem de diferents Programes de Desenvolupament ( Kids , Iniciació , Perfeccionament , Avançat , Competició i Professional ) . Recollirem les dades , els analitzarem i et farem una proposta d'acord a les teves necessitats .

Si vols que t'assessorem omple el següent formulari , només et portarà uns minuts . Un cop omplert, un equip de professionals analitzarà el teu cas i es posarà en contacte amb tu per oferir-te les millors opcions .

Monitors

PABLO AYMÀ

Escola de competició

 

 

 

 
 

 

 

 

Formulari